“Alle keuzes maak ik samen met jou”

joangroenen

Werkwijze


De uitvaartverzorger heeft samen met jou de praktische keuzes gemaakt, zoals de datum, tijd en locatie van het afscheid. Ik begeleid en coördineer de afscheidsdienst en informeer de uitvaartverzorger en de afscheidslocatie over de exacte invulling van de afscheidsdienst.

In een persoonlijk gesprek bepalen we de invulling en vormgeving van de afscheidsdienst. Wat maakte je dierbare de mens die hij of zij was, ten voeten uit? Wat past bij hem of haar èn bij jou als nabestaande? Zijn er symbolen of voorwerpen die onlosmakelijk verbonden zijn met je dierbare?

Op basis van ons gesprek werk ik de vormgeving verder uit in woord en beeld en leg deze aan je voor, het is belangrijk dat jij je goed voelt bij de inhoud en bij de woordkeuze. Ik kan je ook helpen als je zelf je tekst gaat schrijven. Als je een gedachtenisprentje wilt uitreiken dan schrijf ik daar ook de tekst voor.

Alle keuzes maak ik samen met jou.

Ik stuur de beeldpresentatie en de muziek die je gekozen hebt naar de afscheidslocatie. Na de afscheidsdienst ontvang je alle teksten gebundeld op papier en digitaal.


Afspraak maken?
Direct mailen Direct bellen

 


joangroenen


Copyright © 2019 | Joan Groenen Ritueel Begeleiding | Site by: the Identiteam